Een huis in beeld

Herinneringen aan een huis

Alles komt en gaat, zoals de bladeren aan een boom, de bloemen in het gras. Maar soms wil je dat iets blijft, om er nog naar terug te kunnen keren, er nog even bij stil te staan!

Een verhuizing, het leeghalen van een huis, betekent altijd afscheid nemen. Van een periode, van een sfeer, van mensen. Een nieuwe fase dient zich aan. Om het huis dat zo vertrouwd was toch mee te nemen in tastbare herinneringen, maakt Marion Fischer herinneringsfotoboeken.


Kijk, zo was het

Met professionele foto’s van karakteristieke plekken en de alledaagse dingen van een huis weet Marion Fischer dierbare herinneringen te vangen. Waar zat moeder altijd? Kijk, de verzameling van vader. Wat hebben we toch veel tijd in de keuken doorgebracht. Weet je nog, de trap met al die spullen erop… Je ziet alles weer zoals het was.

Herinneringsfotoboek

Homeshapeimage_4_link_0
Prijzenprijzen.htmlshapeimage_5_link_0
ContactContact.htmlshapeimage_6_link_0

Eindelijk eens een ander kado voor onze ouders. Een waardevol geschenk om lang te koesteren.

      Home
Prijzenprijzen.html
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_9_link_0
Home
Publiciteithttp://www.papyr.nl/artikel.htmlshapeimage_11_link_0
Voorbeeldhttp://www.issuu.com/herinneringsfotoboek/docs/herinneringsfotoboek?mode=window&pageNumber=1shapeimage_12_link_0
Voorbeeldhttp://www.issuu.com/herinneringsfotoboek/docs/herinneringsfotoboek?mode=window&pageNumber=1http://www.issuu.com/herinneringsfotoboek/docs/herinneringsfotoboek?mode=window&pageNumber=1shapeimage_13_link_0
Publiciteithttp://www.papyr.nl/artikel.htmlshapeimage_15_link_0
Publiciteithttp://www.papyr.nl/artikel.htmlshapeimage_16_link_0
Publiciteithttp://www.papyr.nl/artikel.htmlshapeimage_17_link_0